Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Illinois

Onroerend goed te koop in Illinois.

Het grenst in het noorden aan Wisconsin, in het zuiden met Kentucky, in het westen met Iowa en Missouri, en in het oosten met Indiana.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van onroerend goed te koop in Illinois, willen we de vastgoedmarkt van twee van de belangrijkste steden van Illinois analyseren: Naperville en Chicago.

Naperville is een stad in de Verenigde Staten van Amerika, in DuPage County, het is de grootste stad in Illinois door de bevolking.

In mei 2018 noteerden de verkochte vastgoedprijzen in Naperville een positieve stijging van 3,2% ten opzichte van mei 2017.

Tijdens de maand mei 2018 wordt de vastgoedmarkt van Naperville gevormd in 97,7% van de verkoop van traditionele huizen. Dit is een stijging ten opzichte van april 2018 van 0,5% en een stijging ten opzichte van mei 2017 van 0,8%. Toenemende uitgaven voor traditionele huizenverkopen zijn een goed teken voor de markt. Hogere percentages van woningverkopen, hogere percentages van shortverkopen en foreclosures leiden tot marktprijzen. Meer gedwongen verkopen en short sales zijn op de markt, lagere marktprijzen, zelfs voor traditionele huizen.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuw huis of een nieuw pand te koop in Illinois en weet u niet waar te beginnen? De onroerendgoedmarkt in Illinois kan soms onvoorspelbaar zijn, waardoor het kopen van een onroerend goed in Illinois ingewikkeld is.

In de hele staat is de verkoop van eengezinswoningen en appartementen in het afgelopen jaar met 5,1% gedaald.

De gemiddelde prijs voor woningen in Illinois heeft $ 185.000 bereikt, wat een stijging is van 8,8% meer dan een jaar geleden.

In de zomer wordt verwacht dat de markt geweldig zal zijn voor verkopers en niet voor kopers die geïnteresseerd zijn in onroerend goed te koop in Illinois.

In het eerste kwartaal zijn de hotste plekken op de onroerendgoedmarkt zes wijken in Chicago en een tiental voorsteden.

Dit zijn gevallen waarin we het een jaar geleden hebben gehad: er zijn gemiddeld meer huizen te koop, gemiddeld een hogere en snellere prijs dan in het eerste kwartaal van 2017.

Op tientallen andere locaties heb ik aantrekkelijke prijzen in veel dure gebieden, waaronder Logan Square en Lakeview. In andere landen is de omzet gedaald, deels als gevolg van een beperkte voorraad te koop staande woningen. Onder deze: Schaumburg, die slechts een maand en de helft van de omzet goed op de markt had.

In de stad Chicago zijn de meeste van de sterke buurten aan de zuidkant, waar de terugkoop van verontruste eigendommen en nieuwe constructies op eerder verlaten kavels

sommige gebieden in de afgelopen jaren getransformeerd. De Grand Boulevard is onderdeel van Bronzeville, waar een indrukwekkende bouwhausse gaande is. De verkoop van nieuwe appartementen in de buurt heeft de gemiddelde prijs van huizen tot bijna 29% in het afgelopen jaar.

Iets soortgelijks gebeurt in Calumet Heights, aan de zuidoostkant rond 90th Street en Jeffery Boulevard.

  •  
    Verhuizen naar Illinois. Expatriate en woont in Illinois

        In het Midwesten, met een sterke culturele en historische identiteit, identificeren we vandaag de protagonist van onze minigids. Een levend volk, vooral actief onder alle fronten en met een bloeiende economie. We hebben het over Illinois. Nou ja! Vandaag zal dit land het onderwerp van onze ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 20175

Verkoop Andere (Residentieel), Illinois, Alexander County, Danville, Danville Il

1,612,054.33EUR
Verkoop
Andere (Residentieel)

9290.3 m²
94 laag inkomen verhuureenheden. De meeste SF huizen - een aantal multi-unit. Goede huuropbrengsten en cash flow. Professioneel management in de plaat...
Cod. 15010

Verkoop Hoeve, Illinois, Adams County, Hoopeston, young & 6th

67,826.83EUR
Verkoop
Hoeve

166 m²
Volledig gerenoveerd twee verdiepingen huis op hoekperceel met grote garage voor 2 wagens in een kleine veilige gemeenschap van de Midwest. Alle appar...
Cod. 9686

Verkoop Hoeve, Illinois, Bond County, Peoria, 5918 N Roxbury Lane

202,886.25EUR
Verkoop
Hoeve

280 m²
Mooie executive huis te koop in prestigieuze Northmoor Hills in Peoria, Illinois. 4 slaapkamers, 3 badkamers, centrale airconditioning, nieuw dak, nie...
Cod. 9553

Verkoop Huis, Illinois, Boone County, Sringfield, Sringfield

107,225.00EUR
Verkoop
Huis

114 m²
Florida ----> huis met zwembad. Extra handig! Uw investering in Florida Wanneer u of een van uw: Cliënten, familieleden, vrienden of kennissen de gepl...
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB